Prvi čovek Bondstila: Na Kosovu mirno, bilo "nekih" incidenata

Komandant vojne baze Bondstil i pukovnik američke vojske Nik Dučić ocenio je da je situacija u većem delu Kosovu mirna i stabilna, iako je, kaže, "nažalost bilo nekih incidenata" nad Srbima.

RTV KiM prenosi da je pukovnik srpkog porekla boravio sinoć u Gračanici na otvaranju Vidovdanske likovne kolonije.

Navodi se da je, nakon serije incidentata koji su se desili nad Srbima na Kosovu, pukovnik Dučić ocenio da je situacija mirna.

"Znam da ste pročitali vesti, da su nažalost bili neki incidenti, ali u većem delu Kosova, posebno u mojoj oblasti, ja vidim da je stabilno, mirno i sigurno. Mi podržavamo kosovsku policiju i druge kosovske institucije u njihovim naporima da poboljšaju sposobnosti i demonstriraju profesionalizam u rešavanju teških problema", ukazao je Dučić.

Govoreći o izložbi u Domu kulture u Gračanici i otvaranju likovne kolonije, rekao je da mu je drago što je prisustvovao ovom događaju i da ceni vredan rad umetnika.

Navodi se da je Dučić kazao da će predložiti svojim vojnicima iz baze Bondstil da dođu i pogledaju "ovu veličanstvenu izložbu".

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се