Vulin: Bićemo aktivni u istraživanju posledica bombardovanja

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije aktivno će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva 2018".

"Vojska Srbije je to radila i odmah nakon 1999. godine, ali je to u jednom trenutku zaustavljeno i više se niko nije bavio tom zaista važnom temom i za nas, ali i za budućnost naše dece. Ministarstvo odbrane učestvuje u Komisiji koju je formirala Vlada Republike Srbije, ali će sa velikim zadovoljstvom učestvovati i u Komisiji koju je formirala Narodna skupština", rekao je Vulin.

Kako je rekao, Ministarstvo će dati sve podatke kojima raspolaže i učiniće sve da se do istine dođe i da se zna kako će se posledice bombardovanja odnositi na sve nas, ali i ko je odgovoran za sve što se desilo.

Inače, Vulin je tokom manifestacije "Balkanski skosk prijateljsta 2018" skočio padobranom sa 3.000 metara, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво