Gordana Čomić kandidat za predsednika DS-a

Funkcionerka DS-a Gordana Čomić i njen tim prvi su zvanični kandidati na izborima za organe stranke koji će biti održani na 20 izbornoj skupštini DS, saopštila je ta stranka.

Navodi se da je kandidaturu Čomićeve za predsednicu DS-a do sada zvanično podržalo više od 30 opštinskih i gradskih odbora Demokratske stranke, čime je ispunila uslov za kandidaturu.

"Članovi njenog tima takođe su dobili podršku dovoljnog broja odbora Demokratske stranke za potpredsednička mesta - Nataša Vučković, Miroslav Vasin, Sreto Malinović, Radoslav Milojičić i Tijana Blagojević",  dodaje se u saopštenju.

Na 20. izbornoj skupštini Demokratske stranke, koja je zakazana za 2. jun 2018. godine, biće izabrani novi predsednik, potpredsednici, predsednik Političkog saveta, članovi stalnog sastava Glavnog odbora, kao i članovi Statutarne komisije i Nadzornog odbora DS, precizira se u saopštenju. 

Kandidaturu za predsednika DS-a ranije je najavio i Branislav Lečić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво