Mali: Ne znam ko će biti gradonačelnik, Đilas trenutno važnija tema

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali teško je odolevao pitanjima novinara da li će biti novi ministar finansija, nakon što je Dušan Vujović podneo ostavku, istakavši da je od toga važnija tema bahato i nevaspitano ponašanje Dragana Đilasa, koji je napuštanjem omalovažio sednicu gradskog parlamenta.

Na insistiranje novinara da kaže da li će zameniti Vujovića, Mali je rekao da svako ko je na listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" može i zaslužuje da vodi prestonicu, a ko će to biti odlučiće, kaže, organi stranke i njen predsednik.

Napominje da ne zna ko će ga na toj funkciji naslediti.

"Ne znam u ovom trenutku da li me iko nasleđuje, ako me nasleđuje i ko me nasleđuje. Rano je za te teme. Vodimo se Vučićevom vizijom za bolji i lepši Beograd, za bolju i lepšu Srbiju. Borimo se za nova radna mesta i za nove investicije", istakao je Mali.

Za gradonačelnika je veća tema od toga bahato ponašanje Dragana Đilasa.

"Ovo nevaspitanje, omalovažavanje gradskog parlamenta...Nikada se to u istoriji nije desilo. Toliko sam šokiran time, da svaka druga tema za mene nije ni važna", rekao je Mali komentarušići to što je Đilas prišao govornici jer nije dobio repliku.

"O temi o kojoj ste me pitali, ima vremena, diskutovaćemo. Meni je čast da budem u timu Aleksandra Vučića, ma koju funkciju obavljao. Ako i ne obavljam funkciju, nije važno. Ne jurim za time", rekao je Mali.

Na pitanje da li mu je ta funkcija ponuđena, Mali je rekao da ne bi želeo o tome da razgovara već o ponašanju Dragana Đilasa i upitao ko danas predstavlja one građane koji su za Đilasa glasali, pošto je on napustio sednicu gradske skupštine.

"Mi se borimo argumetnima, na kraju građani su doneli odluku, glasali za onu politiku koju sprovodi Vučić, SNS i naši koalicini partneri", rekao je Mali.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво