Mihajlović: Čelnici ugrožavaju funkcionisanje aerodroma u Nišu

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je "fejk njuz" da Vlada Srbije nije odobrila produžetak ugovora za 36 radnika na niškom aerodromu najbolji dokaz da ni grad Niš ni poslovodstvo aerodroma nisu sposobni da upravljaju ovim, za Srbiju strateški važnim, preduzećem.

"Prepucavanje poslovodstva aerodroma u Nišu i čelnika ovog grada direktno ugrožava funkcionisanje aerodroma, ugrožava građane i bezbednost. Njihova nesposobnost pokazuje da su spremni čak i da dovedu u pitanje odvijanje avio-saobraćaja u Nišu", istakla je Zorana Mihajlović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Potpredsednica Vlade dodaje da je nju iznenadilo to što ni grad Niš ni poslovodstvo aerodroma nisu odreagovali na informaciju koja je izašla u javnost, da radnici zaduženi za bezbednost ne mogu ili neće da obavljaju svoj posao, što direktno ugrožava bezbednost aerodroma. 

"To direktno ugrožava bezbednost putnika koji treba da polete s ovog aerodroma ili slete u Niš i predstavlja uznemiravanje javnosti", ističe Mihajlovićeva.

broj komentara 0 pošalji komentar