Vulin uputio saučešće Šojguu povodom pada "suhoja"

Povodom tragične pogibije posade vazduhoplova Su-30SM, ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća ministru odbrane Ruske Federacije generalu armije Sergeju Kužugetoviču Šojguu.

"U ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime primite izraze iskrenog saučešća povodom tragične pogibije članova posade vojnog vazduhoplova Su-30SM prilikom pada u Sredozemno more", naveo je Aleksandar Vulin u telegramu.

Istakao je da požrtvovanje onih koji se tom časnom profesijom bave, kao i spremnost da se za svoju otadžbinu u svakom trenutku položi i sopstveni život, bilo da se radi o vremenu rata ili mira, obavezuje na večnu zahvalnost hrabrim pilotima.

"Molim Vas da izraze našeg iskrenog saučešća prenesete i porodicama poginulih pripadnika Oružanih snaga Ruske Federacije", poručio je Vulin.

Dva pilota su nastradala u padu ruskog vojnog aviona u blizini Latakije u Siriji, saopštilo je ranije danas rusko ministarstvo odbrane.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи