Brnabić: Još nisam pročitala pismo UNS, uvek sam za dijalog

Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je da nije stigla da pročita pismo koje joj je poslalo Udruženje novinara Srbije (UNS) u vezi sa učešćem u izradi nove medijske strategije, budući da je rad na staroj stopiran, ali je istakla da je uvek za dijalog.

Premijerka je rekla da nije stigla da pročita pismo zbog mnogo obaveza u tekućoj nedelji - poseta belgijskog premijera, predsednika Evropskog saveta i današnje posete predsednika Evropske investicione banke.

''Pogledaću pismo večeras, ali i bez čitanja mogu da kažem da stojim svima na raspolaganju za dijalog. Ne moramo da se slažemo, ali možemo da razgovaramo. Ne znam da li su predstavnici UNS-a tražili sastanak ili ne, ali ukoliko ga budu tražili, svavako ćemo se sastati'', rekla je premijerka novinarima nakon sastanka sa predsednikom Evropske investicione banke Vernerom Hojerom.

Brnabićeva je istakla da nema problem ni sa jednim novinarskim udruženjem i da je važno da se što pre krene sa radom na medijskoj strategiji.

''Vazno je da nađemo što više zajedničkih tačaka, a ne da se odmah fokusiramo na razlike. Važno je da se bavimo suštinom, a ne formom i da taj posao obavimo što bolje i što pre'', navela je Brnabić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво