Mihajlovićeva čestitala pobedu građanima Smedervske Palanke

Članica Predsedništva SNS-a, Zorana Mihajlović, čestitala je građankama i građanima Smederevske Palanke na mudroj odluci da smene sa vlasti DS, koji je duže od decenije upravljao tom opštinom.

Na juče održanim izborima, prema prvim prelminarnim rezultatima od 49 odbornika, SNS je osvojila 37 mandata, DS pet, SPS i JS četiri, a Narodna stranka tri mandata.

Na izbore je izašlo 56,76 odsto birača.

"Kako građani Smederevske Palanke ocenjuju rad bivše vlasti najbolje pokazuje to što je DS osvojio sedam puta manje glasova od SNS-a. Poverenje gotovo 67 odsto građana Smederevske Palanke SNS-u jasno pokazuje kome građani veruju i u kome vide snagu koja će omogućiti da se opština brže razvija", rekla je Mihajlovićeva, u pisanoj izjavi dostvljenoj medijima.

Navela je da pred novom opštinskom vlasti na čelu sa SNS-om veliki je posao jer je bivša vlast DS-a ostavila opštinu u teškom stanju, sa mnogo nerešenih problema.

"Ali verujem da će se građani brzo uveriti da su doneli ispravnu odluku i da će Smederevska Palanka posle izgubljene cele decenije u razvoju, konačno krenuti napred", dodala je Mihajlovićeva.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије