Visoka ocena za demokratičnost na izborima u Rusiji

Šef stalne delegacije Narodne skupštine u Parlamentarnoj skupštini Crnomorske ekonomske saradnje (PS CES) Igor Bečić, koji je kao član delegacije ove međunarodne organizacije, posmatrao izbore za predsednika Ruske Federacije ocenio je da se izborni proces odvijao u skladu sa demokratskim standardima i svim važećim procedurama.

Tokom konferencije za štampu koju je održao u Gradskoj većnici Sočija, Bečić je zahvalio Federalnoj skupštini Ruske Federacije na upućenom pozivu delegaciji PS CES za prisustvo tokom odvijanja izbora za predsednika Ruske Federacije, a koji su održani 18. marta ove godine, saopštilo je Odeljenje za odnose s javnošću Narodne skupštine.
 
Bečić je ukazao i da je delegacija PS CES tokom prethodnih nekoliko dana boravka u Rusiji, obilaskom biračkih mesta u gradu Sočiju i oblastima Kosta i Krasnaja Poljana, imala priliku da se uveri da se izborni proces odvijao u skladu sa demokratskim standardima i svim važećim procedurama.

Takođe je naglašeno da je Izborna komisija obezbedila sve uslove za nesmetano odvijanje izbornog procesa za sve učesnike u njemu, kao i da su se izbori odvijali transparentno i bez uočenih nepravilnosti.

Bečić je uputio čestitke na ubedljivoj izbornoj pobedi predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи