Vučić čestitao Merkelovoj četvrti kancelarski mandat

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Angeli Merkel na ponovnom izboru za kancelarku Nemačke, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodi zemlju čvrsto utemeljenim putevima uspeha, na dobrobit svih njenih građana.

Uz srdačne čestitke, predsednik Vučić je poručio da je uveren da će Merkelova svojom marljivošću i posvećenošću, ali i jasnom vizijom i jakom voljom, doći do mudrih rešenja za beskompromisno suočavanje Evropske unije sa postojećim izazovima, kao što je, pokrenuvši "Berlinski proces", našla način za jačanje saradnje na Zapadnom Balkanu i, time, stabilnosti regiona.

U čestitki se ističe da je Srbija iskren i pouzdan prijatelj i partner Nemačke, koja se može se osloniti na svesrdno zalaganje Beograda u ostvarivanju zajedničkih planova i projekata. 

Veoma sam zahvalan što imam čast da sarađujem sa Vama, jer su Vaši saveti, kao nekog ko tako dugo i uspešno vodi najsnažniju evropsku zemlju, više nego dragoceni", navodi se u čestitki Merkelovovoj.

"Dozvolite mi da izrazim nadu da ćete nam ponovo ukazati poverenje i posetiti Srbiju i u novom kancelarskom mandatu", dodaje se u čestitki.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара