Vučić sutra u zvaničnoj poseti Bugarskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u zvaničnoj poseti Bugarskoj, najavila je Pres služba Predsednika.

Nakon svečanog dočeka i polaganja venca na Spomenik neznanom junaku, predsednik Vučić sastaće se sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim i predvoditi delegaciju Srbije na plenarnom sastanku dveju delegacija.

Predsednik Vučić imaće i odvojene susrete sa predsednicom Narodnog sobranja Bugarske Cvetom Karajančevom i potpredsednicom vlade i ministarkom spoljnih poslova Bugarske Ekatarinom Zaharjevom.

Tokom jednodnevnog boravka u Sofiji, predsednik Vučić prisustvovaće potpisivanju memoranduma o razumevanju između Vlade Srbije i Vlade Bugarske u oblasti rada i socijalne politike, lučke infrastrukture i železničkog saobraćaja.

Na kraju posete, predviđen je obilazak i vožnja metro linijom u pratnji gradonačelnice Sofije Jordanke Fandakove, u cilju upoznavanja sa iskustvima u izgradnji metroa u Sofiji.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво