Brnabić: Važno da ministri pravde Srbije i Hrvatske razgovaraju

Razgovori ministara pravde Srbije i Hrvatske o univerzalnoj jurisdikciji mogu da stvore prostor za rešavanja otvorenih pitanja, ocenila je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Ana Brnabić je nakon konferencije "Izlaz iz sive ekonomije" navela da se radi o kompleksnom pitanju i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o tome razgovarao u Zagrebu.

"Sada idemo u detaljnije razgovore. Ministri pravde će se sastati i razgovarati kako dalje. Sigurna sam da će na tom putu biti prepeka, ali pozdravljam otvaranje dijaloga na tu temu", rekla je Brnabićeva.

Dodaje da se time otvara prostor da se rešavaju i sva druga otvorena pitanja.

Da li će univerzalna jurisdikcija biti ukinuta rekla je da ne može reći ništa, sve dok ne bude bilo dijaloga ministara pravde.

"Važno je da razgovaraju i rešavaju jednu po jednu prepreku", zaključila je premijerka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи