Reagovanje stranaka na Vučićevu posetu Kosmetu

Aleksandar Vučić pokazao da mu je srpski narod na prvom mestu, navodi u saopštenju Pokret socijalista. Pokret Dosta je bilo ocenio je da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji propaganda.

Pokret socijalista je istakao da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji potez istinskog državnika, kojim je pokazao izuzetnu ličnu hrabrost, ali je, ocenjuju, prvenstveno pokazao da mu je srpski narod na prvom mestu. 

"Smatramo da je današnja poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji potez istinskog državnika i da je od vitalnog značaja za dalji opstanak i život Srba na prostoru Kosova i Metohije", navodi se u saopštenju.

PS ukazuje da je Vučić svojim dolaskom na Kosovo i Metohiju poslao čvrste garancije i uverenja da će naša država, na čijem je on čelu, brinuti o bezbednosti svih Srba na Kosovu i Metohiji.

"Aleksandar Vučić je uvek uz svoj narod kada je najteže i još jednom pozivamo sve Srbe sa Kosova i Metohije na jedinstvo i zajedništvo, jer samo jedinstvena i jaka Srbija može da očuva mir i stabilnost", naglašava se u saopštenju.

Pokret Dosta je bilo ocenio je da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji propaganda čiji je cilj da se skrene pažnja javnosti sa glavnog pitanja otkrivanja odgovornih za ubisto Olivera Ivanovića. Vučić pokazao da mu je srpski narod na prvom mestu.

Pokret Dosta je bilo saopštio je da građani umesto toga očekuju hitno privođenje pravdi nalogodavaca i ubica najjačeg opozicionog političara na KiM Olivera Ivanovića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара