Francuska podrška Srbiji u borbi protiv diskriminacije

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa ambasadorom Francuske u Srbiji Frederikom Mondolonijem o zajedničkom obeležavanju završetka Velikog rata, kao i rekonstrukciji Spomenika zahvalnosti Francuskoj.

Zoran Đorđević je poželeo dobrodošlicu novopostavljenom ambasadoru i istakao potrebu za produbljivanjem saradnje između dve zemlje, prvenstveno u, kako kaže, nadležnosti ministarstva na čijem je čelu.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva za rad, Đorđević i ambasador Francuske razgovarali su i o budućoj formalizaciji saradnje, i to u oblasti socijalnog osiguranja, kao i o ostalim zajedničkim projektima, koji su u fazi realizacije.

Ambasador Mondoloni izrazio je zadovoljstvo što će u narednom periodu boraviti u Srbiji i naglasio da je od posebnog interesovanja uspostavljanje saradnje na polju borbe protiv diskriminacije.

Mondoloni je istakao da je Francuska spremna da se dodatno angažuje i kao podrška u sprovođenju novih aktivnosti koje resorno ministarstvo planira u narednom periodu, piše u saopštenju ministarstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво