SNS Šutanovcu: Za metro konsultovana struka i građani

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke ocenjuje kao skandalozno da o neznanju povodom gradnje metroa govori predsednik DS-a Dragan Šutanovac, ukazujući na to da je odgovorna gradska vlast predvođena SNS-om po pitanju metroa konsultovala saobraćajnu struku, a osluškuje i potrebe građana.

"Trasa planirana za metro je na pravcu koji ima najveći razvojni potencijal u gradu, ali i u delu grada koji je najopterećeniji saobraćajem", navode beogradski naprednjaci, saopšteno je iz Gradskog odbora te stranke.

U saopštenju se ocenjuje da je Šutanovcu sve promašaj "što nije na vračarskom pašnjaku, i od čega njemu ne ostane 300.000 evra na računu".

"Nadaleko poznati prevaranti i lažovi Šutanovac, Šapić, Đilas, Vuk Limunov Jeremić i pištoljdžija Janković, koji su opljačkali građane, sada jurišaju na punu gradsku kasu, ali umesto programa nude mržnju i laži", smatraju u GO SNS-a.

Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke uveren je da će građani glasati za rezultate, a "ne za mržnju i laži koju plasira lopovsko-tajkunska koalicija", pod vođstvom Miškovića.

"Ponosni smo na to kako Beograd danas izgleda, na uštede od 14 milijardi dinara, na preko 200 uređenih fasada, na projekte renoviranja bolnica, klinika, škola i vrtića, na modernizaciju putne mreže širom grada, na smanjenu nezaposlenost", zaključeno je u saopštenju.

Šutanovac, koji je kandidat za gradonačelnika, je danas kritikovao aktuelnu gradsku vlast da gradnju metroa planira tamo gde nema ničega, na zaštićenom vodoizvorištu i ocenio da bi metro koji bi počeo od Makiškog polja bio "potpuni promašaj".

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво