SNS Šutanovcu: Za metro konsultovana struka i građani

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke ocenjuje kao skandalozno da o neznanju povodom gradnje metroa govori predsednik DS-a Dragan Šutanovac, ukazujući na to da je odgovorna gradska vlast predvođena SNS-om po pitanju metroa konsultovala saobraćajnu struku, a osluškuje i potrebe građana.

"Trasa planirana za metro je na pravcu koji ima najveći razvojni potencijal u gradu, ali i u delu grada koji je najopterećeniji saobraćajem", navode beogradski naprednjaci, saopšteno je iz Gradskog odbora te stranke.

U saopštenju se ocenjuje da je Šutanovcu sve promašaj "što nije na vračarskom pašnjaku, i od čega njemu ne ostane 300.000 evra na računu".

"Nadaleko poznati prevaranti i lažovi Šutanovac, Šapić, Đilas, Vuk Limunov Jeremić i pištoljdžija Janković, koji su opljačkali građane, sada jurišaju na punu gradsku kasu, ali umesto programa nude mržnju i laži", smatraju u GO SNS-a.

Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke uveren je da će građani glasati za rezultate, a "ne za mržnju i laži koju plasira lopovsko-tajkunska koalicija", pod vođstvom Miškovića.

"Ponosni smo na to kako Beograd danas izgleda, na uštede od 14 milijardi dinara, na preko 200 uređenih fasada, na projekte renoviranja bolnica, klinika, škola i vrtića, na modernizaciju putne mreže širom grada, na smanjenu nezaposlenost", zaključeno je u saopštenju.

Šutanovac, koji je kandidat za gradonačelnika, je danas kritikovao aktuelnu gradsku vlast da gradnju metroa planira tamo gde nema ničega, na zaštićenom vodoizvorištu i ocenio da bi metro koji bi počeo od Makiškog polja bio "potpuni promašaj".

broj komentara 28 pošalji komentar
(subota, 13. jan 2018, 23:13)
ACA [neregistrovani]

СНС Шутановцу: За метро консултована струка и грађани

Ne smeta Sutanovcu metro, vec SNS!

(subota, 13. jan 2018, 22:45)
anonymous [neregistrovani]

beograd

Beograd napreduje i to je ono sto je najvaznije a izgradnja metroa je prava stvar.

(subota, 13. jan 2018, 21:20)
Vlada [neregistrovani]

Metro

Ne razumem kritike Sutanovca,jeli moguce da se buni zbog metroa u Beogradu.Umesto da se podrzi izgradnja on gleda da se samo suprostavi pa i suvisnim argumentima,,,

(subota, 13. jan 2018, 21:05)
anonymousu [neregistrovani]

yulija

Beograd je danas prava svetska metropola, koja zasluzuje da ima metro, i verujem da ce to sto je pre bilo san danas postati stvarnost, jer danas imamo ljude koji se zaista bore i rade za dobrobit svih gradjana Srbije.

(subota, 13. jan 2018, 20:06)
Milena [neregistrovani]

Budućnost

Kako god, i gde god, Beograd zaslužuje da ima metro po uzoru na velike svetske metropole.

(subota, 13. jan 2018, 19:51)
milica [neregistrovani]

svasta

Sve i da je tacno to sto Sutanovac kaze,ja njega pitam sto oni nisu gradili metro a toliko godina su bili na vlast a kako on kaze ,on najbolje zna gde bi metro trebao da bude trasiran?

(subota, 13. jan 2018, 19:50)
anonymous [neregistrovani]

sara

Krivo mu je sto oni nisu ispunili obecanje vezano za metro dok su bili na vlasti.

(subota, 13. jan 2018, 19:17)
Nenad [neregistrovani]

Bolji život

Šta se Šutanovac meša, red je da i Beograd dobije metro.

(subota, 13. jan 2018, 19:08)
Nikola [neregistrovani]

СНС Шутановцу: За метро консултована струка и грађани

Šutanovcu je bitno da kritikuje vlast, sad da li ima razlog ili ne to nije bitno. 

(subota, 13. jan 2018, 18:55)
stevo [neregistrovani]

portreba

Svakako da metro teba Beogradu, već odavno