SNS: Koalicija oko Đilasa se okupila zbog pljačkanja građana

Beogradski odbor SNS-a ocenio je da se koalicija koja podržava Dragana Đilasa okupila zbog "ispumpavanja novca iz gradskih preduzeća, otpuštanja i pljačkanja građana".

Sličan se sličnom raduje, komentarišu u SNS-u sastanak Dragana Đilasa, Saše Jankovića, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem, koji je održan danas u Šapcu i na kojem je stranka "Zajedno za Srbiju" pružila podršku Đilasu.

Zato je Đilas, dodaju beogradski naprednjaci, sa svojim "lopovsko-tajkunskim saveznicima, otišao po podršku u Šabac kod Zelenovića, koji tamo pljačka građane".

"Đilas, Šapić, Janković, Jeremić, Borko Prada, sa Zelenovićem, a po diktatu Miškovića, dobitna je kombinacija za deficit od 20 odsto, dug od 1,2 milijarde evra, preplaćene podzemne kontejnere od šest miliona evra, nepostojeće replike Terazija i Pazl gradovi i druge Velike bratove, koji su umesto da služe deci služili za višestruko uvećavanje njihovih bankovnih računa i siromašenje građana", navodi se u saopštenju.

U SNS-u ocenjuju da je jedina sloboda i vera oko koje se okupila ova "tajkunska koalicija ispumpavanje novca iz gradskih preduzeća, otpuštanje i pljačkanje građana kako bi Đilas i Šapić ponovo harali Beogradom, Jeremić trošio milione evra na privatne letove i uzeo još koje milionče za dnevnice, a Janković za još koje grčenje u nekom luksuznom hotelu".

SNS, ističu, svakodnevno pokazuje šta je odgovorna vlast.

"U prilog tome tome govore Đilasovi dugovi koje smo vratili, ali i ušteda od 14 milijardi dinara koje kroz infrastrukturne radove i uređenje grada vraćamo Beograđanima i Beogradu koji volimo", zaključuje se u saopštenju.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво