Mali: Rekordno niska nezaposlenost u Beogradu

U Beogradu je, prema podacima za decembar, 87.623 nezaposlenih, što je rekordno mali broj nezaposlenih, izjavio je gradonačelnik Siniša Mali.

Mali je podsetio da je, prema podacima, u novembru bilo 88.120 nezaposlenih u Beogradu.

"Iz meseca u mesec, za po 500 ili 1.000 smanjujemo broj nezaposlenih i borimo se za svako novo radno mesto", rekao je Mali u Velikoj Moštanici gde je obišao radove na obnovi ulice i jednu porodičnu fabriku nameštaja.

Kako je dodao, uskoro će se javiti problem da neće biti ljudi koji će raditi u kompanijama i preduzećima u Beogradu, ali to je, kaže, "lep problem" sa kojim će se nadležni suočiti drugačije.

U čukaričkom naselju Velika Moštanica do prve nedelje februara biće završeni radovi na obnovi Ulice 1. maj, duge 4,5 kilometra koja centar tog naselja povezuje sa Ibarskom magistralom. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи