Antić: Ako opozicija želi izbore, mi smo spremni

Nama vanredni parlamentarni izbori ne trebaju, ali, ako opozicija želi i stvara atmosferu za njihovo održavanje, mi smo uvek spremni, izjavio je funkcioner SPS-a Aleksandar Antić.

Aleksandar Antić je novinarima rekao da razume što SNS analizira potrebu za održavanjem vanrednih parlamentarnih izbora sa stanovišta atmosfere u društvu, kao i toga da li opozicija svojim aktivnostima stvara atmosferu u kojoj bi izbori trebalo da se održe.

"Naša ponuda opoziciji uvek stoji. Ukoliko smatraju da su izbori za njih dobri, mi smo uvek za izbore. Svi smo duboko uvereni da bi izbore osvojili SNS i SPS sa svojim partnerima", naveo je Antić.

Na pitanje da li smatra da opozicija pravi takvu atmosferu, on je rekao da poštuje sve učesnike na političkoj sceni u Srbiji i dodao da ponekad ima osećaj da opozicija stvara takvu klimu, ali da duboko želi da se izbori ne održe.

Antić je ponovio da je SPS snažna politička stranka sa izuzetnom unutrašnjom organizacijom koja je uvek spremna za izbore, ali da smatra da izbori treba da se održavaju redovnom izbornom ciklusu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво