Vučić: Sedim na jednoj, srpskoj stolici

Ja sedim na jednoj, srpskoj stolici i to je rezultat odlučnosti i moje i građana Srbije da Srbija vodi politiku nezavisnosti, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić je u intervjuu Prvoj televiziji, na pitanje koliko je teško voditi politiku "sedenja na dve stolice", odgovorio: "Ja sedim na jednoj stolici, kao i večeras pred vama".

Na pitanje da li misli da to tako vide i svetski državnici, predsednik Vučić je odgovorio da ga ne interesuje šta oni misle, već šta misle građani Srbije.

To je, kaže, politika koju je izneo pred svim svetskim državnicima sa kojima je ove godine razgovarao i takvu politiku namerava i dalje da vodi.

Vučić je izjavio da će 2018. godine biti održani samo beogradski izbori, a kao najozbiljnijeg protivnika aktuelne vlasti vidi Miroslava Miškovića.

"Onaj koji je tu stvarno glavni, koji je opredeljujući faktor i njihov šef, onaj koji ih ujedinio unutar te koalicije to je Miroslav Mišković. On je najozbiljniji protivnik. On je tata i Đilasu i Jeremiću i Jankoviću", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje Prve televizije koga vidi kao veću konkurenciju na izborima, Đilasa ili Šapića.

Predsednik je istakao i da je javni dug Srbije na današnji dan 61,7 odsto BDP-a, da će januarske plate posle povećanja biti od 430 do 440 evra, a da će do kraja godine one biti oko 500 evra.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво