Vučić: Srbija će 2018. godine čuvati nezavisnost i nastaviti reforme

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za "Radio Beograd 1" da Srbiju u 2018. vidi kao državu koja će čuvati svoju nezavisnost, nastaviti reforme na evropskom putu, i kao zemlju koja će sačuvati mir i stabilnost. Očekuje da Srbija ekonomski napreduje i sačuva javne finansije.

Aleksandar Vučić najavljuje da će država raditi na smanjenju nezaposlenosti.

"Smanjivaćemo nezaposlenost. Ja se samo plašim da ćemo radnike morati da uvozimo iz drugih zemalja, ali... da dođe i to vreme, pa ćemo tu brigu da brinemo", kaže Vučić.

Prema njegovim rečima, biće teško zadržati mlade naučnike u zemlji.

"Nećemo ih lako sačuvati, ali borićemo se da ih proizvedemo što više, pa da ih onda u što većem broju čuvamo u našoj zemlji," izjavio je predsednik Aleksandar Vučić za Radio Beograd 1.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво