Mandić: Netačne tvrdnje Nove stranke

Načelnik Policijske uprave Sremska Mitrovica Đura Mandić izjavio je da su netačne tvrdnje Nove stranke da je odbijeno da se pošalje patrola policije na biračko mesto 25 u Sremskim Mihaljevcima nakon prijave.

"Apsolutno su netačne tvrdnje Nove stranke na društvenim mrežama da je načelnik Policijske stanice Pećinci odbio da pošalje patrolu na biračko mesto broj 25 u Sremskim Mihaljevcima, kada je njihova predstavnica prijavila da je jedan od birača pokušao da joj se suprotstavi, nakon što je ona htela da ga uslika mobilnim telefonom. Istine radi, odmah po pozivu predstavnice Nove stranke policijska patrola je izašla na teren, ali na licu mesta nije zatekla osobu, koja ju je navodno napala" rekao je Mandić, navedeno je u saopštenju.

Dodaje i da je, takođe, policiji i sekretar izborne komisije u Pećincima prijavio upravo tu predstavnicu Nove stranke da je napala jednu osobu na biračkom mestu u Sremskim Mihaljevcima i navodi da je o tim događajima odmah obavešten nadležni tužilac.

"Takođe, neistinite su i tvrdnje da je načelnik Policijske stanice Pećinci uputio psovke putem telefona njemu napoznatoj osobi, koja se predstavila kao sekretar Nove stranke, a koja je od njega tražila informacije o događaju koji je prijavljen policiji. On je tu osobu uputio na nadležne organizacione jedinice u Ministarstvu unutrašnjih poslova, koje su zadužene za davanje zvaničnih informacija, bez ikakvih pogrdnih reči", ističe Mandić.

On je poručio i da će policija kao i uvek postupati profesionalno, po prijavama svih građana, kako bi se rasvetlile okolnosti svih događaja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара