Orlić: Ljubitelji tuđih para se vraćaju na mesto zločina

Član Predsedništva SNS-a Vladimir Orlić izjavio je da se "tajkunsko-razbojnički triling Mišković, Đilas i Šapić vraća na mesto zločina pokušavajući da ponovo unesreći Beograd i Beograđane".

Vladimir Orlić je rekao i da im se ubrzano pridružuju i drugi "strastveni ljubitelji tuđih para, koji još nisu u stanju da "pronađu prozor", saopšteno je iz beogradskog odbora SNS-a.

"Gde bi drugo bio zgrčeni Janković, ako ne sa onima uz koje će svoje muke moći da leči po hotelima u centru Beča? S kim bi 'građanisti' potpuno otuđeni od naroda sarađivali lepše, nego sa Miškovićem, Đilasom i Šapićem koji su već pokazali da neviđeni prezir prema narodu umeju uspešno da pretoče u besomučnu pljačku i ponižavanje tog istog naroda? Pa u svojoj bahatosti i ne kriju da nikakav program nemaju, već ih samo zanima 'strateška' raspodela plena, fotelja i feuda u Beogradu", ocenjuje Orlić.

Orlić kaže i da prvo među sobom treba da podele sve dosadašnje "zasluge", navodeći "kriminalnu devastaciju" grada u njihovo vreme, dugove iz "tuđeg džepa" teške 1,2 milijarde evra, milionske štete u "fingiranim nabavkama" autobusa, milionske pronevere u "bulevarskim" mahinacijama i podzemnim smetlištima...

"Kad svoj užas među sobom podele, moći će da im bude jasno zašto ih Beograđani prepoznaju isključivo kao bandite u zajedničkom poduhvatu juriša na gradsku kasu. Šta misle o takvima građani naše prestonice su već jasno pokazali, pa tim razbojnicima koji zbog sopstvene oholosti i grabljivog karaktera poruku nisu shvatili - ponoviće i na narednim izborima", poručio je Orlić u saopštenju.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи