Dačić: Očekujem potpisivanje novih sporazuma u Moskvi

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić očekuje da tokom zvanične posete srpske delegacije Moskvi bude potpisano nekoliko novih sporazuma sa Rusijom i da budu dogovoreni ekonomski projekti i investicije za narednu godinu.

Ivica Dačić je naveo da će obim tema o kojima će u Moskvi razgovarati srpski i ruski zvaničnici biti "širok i velik".

"Rusija je naš stabilan, dugogodišnji i tradicionalni partner. Imamo dobre i prijateljske odnose koji nisu zasnovani samo na prošlosti, već i na zajedničkim interesima u sadašnjosti i budućnosti. Očekujem dalji razvoj prijateljskih odnosa", rekao je Dačić novinarima, pred izbornu konvenciju Mladih socijalista.

Predsednik Srbije Aleksandara Vučić sa delegacijom ministara sutra putuje u dvodnevnu posetu Moskvi, gde će se u utorak, 19. decembra, sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво