Marković: Budžet treba da troše građani a ne političari

U Srbiji postoji politička i ekonomska sigurnost, a Jedinstvena Srbija prednjači u iskorišćavanju političke stabilnosti dovođenjem stranih investitora, izjavio je lider stranke Dragan Marković Palma u Pećincima.

Dragan Marković navodi da u Srbiji postoji politička i ekonomska sigurnost.

"Politička i ekonomska sigurnost je 70 odsto uslova za dovođenje investitora, a za ostalih 30 odsto moraju lokalne samouprave same da se potrude", rekao je Marković, saopštila je Jedinstvena Srbija.

Navodi da budžet treba da troše građani a ne političari.

"Insistiraćemo na prepoznatljivom programu Jedinstvene Srbije, a to znači da budžet troše građani, a ne političari. Članovi opštinskog veća neće više primati platu, kao ni odbornici dnevnice. Sve ušteđene pare na takav način ići će ka građanima koji pune budžet, kao što je slučaj u Jagodini", poručio je Marković, koji je u Pećincima razgovarao sa građanima.

U ovoj vojvođanskoj opštini Jedinstvena Srbija izlazi samostalno na lokalne izbore 24. decembra. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи