Jovičić: Đilas i Šapić žele da nastave pljačku Beograda

Gradski odbor SNS Beograda organizovao je akciju – performans "Počnimo ljubav iz početka" koja, prema rečima funkcionera SNS-a Aleksandra Jovičića, pokazuje da Dragan Đilas i Aleksandar Šapić žele da nastave da pljačkaju grad Beograd i Beograđane.

Aleksandar Jovičić je naveo da su na plakatu, postavljenom u Knez Mihailovoj, predstavljene afere koje su se desile u vreme kada su Đilas i Šapić "zajedno vladali Beogradom" ukazujući na 10 miliona evra "bačenih za podzemne kontejnere".

Podsetio je i na kupovinu "Solarisovih" autobusa ističući da su Đilas i Šapić uvek poštovali stranu, "a ne domaću industriju i našeg radnika i nisu se borili za njegov bolji život", na zgradu Ineks "gde su dali viši od milijardu dinara da bi se baškarili i imali više kabineta".

Takođe tu su, dodao je Jovičić, i zgrada "Velikog brata", replika Terazija, Pazl grad na Voždovcu... gde su trošene pare građana Beograda.

"Produkt te politike, te njihove vladavine, jeste dug koji su ostavili - od milijardu i 200 miliona evra. To je nakaradna poltika koja je osiromašila Beograđane. Mi smo je prekinuli i krenuli smo da vraćamo njihove dugove, krenuli smo u razvoj i da podižemo Beograd" rekao je Jovičić.

Kako je naveo Jovičić, koji je i predsednik opštine Palilula, 500 miliona evra u poslednje tri i po godine duga koje su ostavili Đilas i Šapić, je vraćeno.

"Mi smo krenuli putem razvoja i modernizacije i bez ijednog jedinog dinara novog zaduženje građana Beograda uspeli smo da rekonstruišemo i Slaviju i uradimo ono što su oni samo obećavali, a sada to napadaju. Na Sava promenadu građani mogu da budu ponosni, a Đilas i Šapić na tom mestu su ostavili pustoš i nehumane uslove za život", podvukao je Jovičić.

Ukazao je i na otvaranje novih radnih mesta i istakao da je dobrom fiskalnom politikom podignut broj zaposlenih u Beogradu za gotovo 20.000, te da su otvorene "Ikea", "Meita" u Obrenovcu...

"To su rezultati - to je politika i Aleksandra Vučića i gradske vlasti i želimo da nastavimo tim tempom" naglasio je Jovičić.

Kako je rekao ako bi se dozvolilo "Miškoviću, Šapiću i Đilasu da oni čuvaju budžet grada Beograda i da pokušaju racionalno da ga troše budžet to bi bilo isto kao da ostavite kozama da vam čuvaju kupus".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи