Popović: Istražiti pretnju upućenu Vučiću

Reagujući na preteće pismo upućeno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, lider SNP-a Nenad Popović konstatuje da je očigledno da odgovorna državna politika Srbije sve više smeta mnogima i poručuje da ova pretnja mora biti tretirana na najozbiljniji način.

Nenad Popović je pozvao sve službe bezbednosti da na najozbiljniji način i što pre istraže tu pretnju upućenu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koja je stigla od strane ustaških organizacija.

"Ni preko jedne pretnje koja se upućuje najvišim organima ne sme se preći olako i ova pretnja mora biti na najozbiljniji način tretirana, posebno u Srbiji, koja ima tragično iskustvo ubistva premijera", kaže Popović.

Kako je rekao, ovo posebno ističe jer postoje mnogi u javnom životu Srbije koji ovakve opasne pojave ignorišu i omalovažavaju iz svojih politikantskih razloga.

"Očigledno je da odgovorna nacionalna i državna politika Srbije, koja vodi računa o intersima Srba u regionu, ali i slobodno i otvoreno ističe i zastupa svoje državne interese, sve više smeta mnogima", ističe Popović, navodi se u saopštenju SNP-a.

Zato je važno da se kroz delovanje državnih organa, u ovakvim slučajevima pretnji predsedniku Republike, kroz njihovo rasvetljavanje i otklanjanje pokaže puna snaga i odlučnost države da od ove svoje politike neće odstupiti i da će zaštititi svakog funkcionera koji tu politiku zastupa i sprovodi, zaključio je Popović.

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću je stiglo preteće pismo potpisano sa "Pavelićevi križari, ustaški gerilci" i poslato iz Hanovera, u Nemačkoj, piše Blic.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво