Popović: Istražiti pretnju upućenu Vučiću

Reagujući na preteće pismo upućeno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, lider SNP-a Nenad Popović konstatuje da je očigledno da odgovorna državna politika Srbije sve više smeta mnogima i poručuje da ova pretnja mora biti tretirana na najozbiljniji način.

Nenad Popović je pozvao sve službe bezbednosti da na najozbiljniji način i što pre istraže tu pretnju upućenu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koja je stigla od strane ustaških organizacija.

"Ni preko jedne pretnje koja se upućuje najvišim organima ne sme se preći olako i ova pretnja mora biti na najozbiljniji način tretirana, posebno u Srbiji, koja ima tragično iskustvo ubistva premijera", kaže Popović.

Kako je rekao, ovo posebno ističe jer postoje mnogi u javnom životu Srbije koji ovakve opasne pojave ignorišu i omalovažavaju iz svojih politikantskih razloga.

"Očigledno je da odgovorna nacionalna i državna politika Srbije, koja vodi računa o intersima Srba u regionu, ali i slobodno i otvoreno ističe i zastupa svoje državne interese, sve više smeta mnogima", ističe Popović, navodi se u saopštenju SNP-a.

Zato je važno da se kroz delovanje državnih organa, u ovakvim slučajevima pretnji predsedniku Republike, kroz njihovo rasvetljavanje i otklanjanje pokaže puna snaga i odlučnost države da od ove svoje politike neće odstupiti i da će zaštititi svakog funkcionera koji tu politiku zastupa i sprovodi, zaključio je Popović.

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću je stiglo preteće pismo potpisano sa "Pavelićevi križari, ustaški gerilci" i poslato iz Hanovera, u Nemačkoj, piše Blic.

broj komentara 15 pošalji komentar
(nedelja, 17. dec 2017, 07:50)
nadan [neregistrovani]

zabrinjavajuce

Ovo su jako zabrinjavajuce stvari sa kojima se ne smemo igrati!

(nedelja, 17. dec 2017, 07:17)
JOVICA [neregistrovani]

Popovic istraziti pretnju upucenu Vucicu

Ne treba olako preci prko bilo kakve pretnje nije smesna i naivna, a narocito ne pretnja upucena predsedniku drzave i treba pod hitno reagovati i naci ove ljude. Najstrozije ih kazniti kako drugima nebi palo na pamet da bilo sta pokusaju.

(nedelja, 17. dec 2017, 02:27)
anonymous [neregistrovani]

Huligani

Ozbiljan incident, poruke smrcu ozbiljno treba da se shvate, ovo nije igrarija.

(subota, 16. dec 2017, 18:20)
anonymous [neregistrovani]

predsednik

Istražiti i privesti sve minovnike pretnji, a potom i najstrožije kazniti. Za sada je potrebno i bezbednost predsednika povećati.

(subota, 16. dec 2017, 16:17)
anonymous [neregistrovani]

tnt

Nije uopste sala.

(subota, 16. dec 2017, 16:01)
anonymous [neregistrovani]

Fasizam mrtav ???

Fasizam nije mrtav kao sto neki tvrde,,On, je ziv i aktivan i ovde
na zapadu,ali i na istoku......Pero

(subota, 16. dec 2017, 15:43)
anonymous [neregistrovani]

Bg

Ovo zaista nije za salu, ovde bi trebalo sto pre ukljuciti nadlezne organe.

(subota, 16. dec 2017, 15:17)
ddd [neregistrovani]

stop

Nijedna pretnja nije smesna i naivna a narocito ne pretnja upucena predsedniku drzave i treba podhitno reagovati i naci ove ljude.

(subota, 16. dec 2017, 15:14)
dada [neregistrovani]

Istraziti

Istraziti pretnju, jer u pitanju je bezbednost predsednika drzave. Nije mala stvar...

(subota, 16. dec 2017, 15:02)
ana [neregistrovani]

vucic

Nadam se da se pretnje nece shvatiti zdravo za gotovo i da ce se adekvatno reagovati