SNS kritikuje Đilasa

Članovi Glavnog odbora SNS-a Ivana Tomić, Aleksandar Savić i Bojan Stević kritikovali su politiku koju je vodio Dragan Đilas dok je bio gradonačelnik Beograda.

Ivana Tomić je izjavila da je Dragan Đilas dok je bio gradonačelnik Beograda neodgovornom i korumpiranom politikom koju je vodio građane delio na one prvog i one drugog reda.

"Da je još koju godinu vladao Dragan Đilas, Voždovac bi postao nepoželjno mesto za život", navela je Tomićeva u pisanoj izjavi, tvrdeći da je Đilas, u podavalskom delu Voždovca građane ostavio bez osnovnih uslova za život: vode, kanalizacije, domova zdravlja, asfaltiranih ulica.

Aleksandar Savić je upitao Đilasa kako je moguće da sada ima ideju šta treba Beogradu, a dok je bio na čelu prestonice znao je "samo kako da ostvari ličnu korist".

"Kako je moguće da Đilas, koji je sa saradnicima Šapićem i Bjelićem ojadio Beograd, zadužio ga za 1,2 milijarde evra, bez da je i kilometar vodovodne i kanalizacione mreže izgradio u Ripnju, Pinosavi, Zucu, Belom potoku, Rakovica selu, kaže da će sve što nedostaje Beograđanima uraditi u prvoj godini mandata", naveo je Savić, koji je i predsednik opštine Voždovac, u izjavi za medije.

Danas se, dodao je, u Voždovac ulaže kao i u bilo koju drugu opštinu.

Bojan Stević je rekao da su tokom mandata Đilasa i Aleksandra Šapića od 2008. do 2014, time što su izvršili centralizaciju Beograda, Lazarevac i njegovi građani ostali uskraćeni za osnovnu infrastrukturu, kao što su asfalt, vodovod, parkići i ambulante.

Ističe da je odgovorna politika koju vodi SNS predvođena Aleksandrom Vučićem za Lazarevac učinila mnogo.

Za samo tri i po godine, navodi Stević, u Lazarevcu je izgrađeno i rekonstruisano više od 100 kilometara puteva i ulica, više od 50 kilometara vodovodne mreže, a više od 500 ljudi je zaposleno zahvaljujući investitorima koji su prepoznali odgovornu politiku grada i predsednika Vučića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво