SPS: Odustaju od lokalnih izbora jer se plaše debakla

Šef poslaničke grupe SPS-a Đorđe Milićević izjavio je da političke stranke koje odustaju od lokalnih izbora 24. decembra to čine jer su svesni izbornog debakla, a ne zbog, kako oni kažu, neregularnih uslova.

Komentarišući kritike na račun SPS-a, odnosno priče o navodnim frakcijama u toj stranci, Milićević je rekao da se pred svaki izborni ciklus pojave "dušebrižnici" i podseća da su govorili da SPS gubi politički identitet, da nestaje, a onda su, kaže, socijalisti posle toga u pet opština dobili više glasova nego ranije.

"Sad opet neki ponovo pokušavaju da komentarišu sednicu Glavnog odbora. Nema razloga da brinu o SPS-u. Sve odluke koje smo doneli, doneli smo jednoglasno, one idu u pravcu jačanja SPS-a i ta snaga biće potvrđena na izborima 24. decembra i na beogradskim izborima", poručio je Milićević.

Socijalisti su, kaže, uvek bili na strani države i građana, navodeći da su ponosni i na tekovine politike devedesetih godina.

"Te tekovine su i Dejtonski sporazum i rezolucija 1244 SB UN. Dakle, nema razloga da brinu o SPS-u. Mi smo dobro što i njima želimo, a koliko SPS vredi, vrlo brzo će se uveriti", rekao je šef poslanika socijalista.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи