SNS: "Dosovci" sami o sebi najgore

Srpska napredna stranka poručila je predsednicima, kako navode, "dosovskih" opozicionih stranaka, a pre svega Saši Jankoviću, Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu, da ne obmanjuju građane tako što SNS okrivljuju za ono što su sami o sebi rekli ili što o njima govore njihovi doskorašnji saradnici, koji ih napuštaju zbog odsustva politike, morala i radnih sposobnosti.

"Da podsetimo ove profesionalne lažove, od kojih se ne zna koji je više prevario i pokrao narod, da niko iz Srpske napredne stranke nije rekao da njihovim pokretima i strankama upravljaju njihove supruge, koje se za sve pitaju i troše pare od sumnjivih donacija na šoping", navodi SNS.

Dodaju da niko iz te stranke nije rekao da su oni "sujetni liderčići, koji nemaju moralne i radne sposobnosti, i koji su od stranaka, pokreta, grupa napravili privatna preduzeća za bogaćenje, u kojima nema demokratije i transparentnog rada, da im članovi nisu slobodni, da su cenzurisani, prevareni i da odlaze...".

Kao što, ističu, "niko iz SNS nije rekao da su za lečenje i da se obrate lekarima za stručnu pomoć".

Sve to i još mnogo toga su sami o sebi i jedni drugima govorili, a građanima Srbije ostaje da im po prvi put poveruju, jer smo sigurni, kažu naprednjaci, da ih niko bolje ne poznaje od njih samih.

"Srpska napredna stranka poručuje Đilasu, Šapiću, Šutanovcu, Jankoviću, Jeremiću i svim ostalim dosovskim odlivcima i prilepcima da građani od njih ni ne očekuju da čuju ništa drugo osim besmislenih laži", zaključuje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара