Polemika Radulovića i Jankovića o događaju iz 2014.

Lideri PSG i DJB, Saša Janković i Saša Radulović, polemisali su na "Tviteru" o događaju s početka 2014. kada je Radulović bio ministar privrede, a Janković zaštitnik građana.

Polemika je počela kada je Radulović, na pitanje jednog tviteraša šta je Janković 2014. "tražio kod Radulovića i u čije je ime došao", napisao: "Da ne podnosim ostavku na mesto ministra privrede, već da sačekam da se steknu bezbednosni uslovi".

"Još posle bio ljut što sam ipak podneo ostavku bez konsultacija s njim. Pitao me: 'Zar se nismo dogovorili?' Rekao sam mu: 'Naravno da nismo. Ja sam te saslušao. To je sve'", naveo je Radulović.

Na te navode reagovao je Janković tvitom u kojem kaže:

"Saša Raduloviću, do sada sam mislio da ste samo čudni, posle ove laži jasno mi je da u Vama postoji veći problem. Razumem da Vam ne prija što sam Vas bar tri puta odbio, ali ovo prelazi sve granice. Konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom".

Na to je Radulović replicirao bivšem ombudsmanu:

"Nije mi jasno da li (Janković) pokušava da demantuje uopšte da je na svoj zahtev bio kod mene u Ministarstvu u januaru 2014. ili da mi je tražio da ne podnesem ostavku ili da se ljutio kada sam je ipak podneo", naveo je Radulović.

"Postoje, na sreću, i svedoci", dodao je i za petak najavio tekst o tome.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи