Kovačević: Narodna stranka se sprema kao da će biti vanrednih izbora

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačevića saopštio je da će se ta stranka, i pored odluke Glavnog odbora SNS da se u martu održe samo beogradski izbori, ponašati kao da će biti održani i vanredni parlamentarni izbori.

Kovačević je za sednicu Glavnog odbora SNS rekao da je "loše inscenirana melodrama Aleksandra Vučića pod nazivom 'Da li će biti još jednih vanrednih parlamentarnih izbora?'".

"On (Vučić) nije dobio zeleno svetlo za izbore od onih u čije je ruke prepustio sudbinu građana Srbije i kojima je obećao obavezujući međuvladin sporazum sa Prištinom. Dok ne ispuni obećanje, podršku za vanredne izbore neće imati. Ali budući da o tome ne odlučuje on samostalno, a volju drugih nikad ne možemo do kraja znati, Narodna stranka će se spremati kao da će ih biti", kaže Kovačević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи