Brnabićeva i Embalo: Negovati prijateljstvo

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i predsednik Vlade Gvineje Bisao Umaro Sisoko Embalo ocenili su da dve zemlje imaju odgovornost da neguju prijateljstvo koje ih kroz istoriju povezuje.

Na sastanku je istaknuto da tek treba razmotriti sve oblasti buduće saradnje dve države i da postoji dosta prostora za unapređenje odnosa na svim nivoima, a naročito na ekonomskom planu, navedeno je u saopštenju.

Navedeno je da je ova poseta prvi korak u daljem planiranju ekonomskih i političkih veza dve države.

Premijerka Brnabić zahvalila je predsedniku Vlade Gvineje Bisao na prijateljstvu koje njegova zemlja pokazuje prema Srbiji.

Premijer Embalo pozovao je premijerku Brnabić i članove njene vlade da u što skorijem periodu posete Gvineju Bisao.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи