"Pitajte Nikolića zašto nije došao na skup"

Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je da ima dobre odnose sa Tomislavom Nikolićem, te da je pitanje za Nikolića zašto nije došao na proslavu devet godina SNS-a, čiji je bio lider. Podržavam SNS, imam dobru saradnju sa Aleksandrom Vučićem i pojaviću se na svakom važnom skupu stranke na koji me budu pozvali, rekao je Tomislav Nikolić.

"To pitajte njega, njegova je stvar da li želi negde da dođe ili ne želi da dođe", rekao je Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinarke N1 zašto Tomislav Nikolić nije bio na Tašmajdanu u subotu.

"Sa Nikolićem imam dobru saradnju. U petak smo se videli i razgovarali o odnosima sa Kinom, Rusijom, u subotu smo bili zajedno u Kragujevcu. Moj posao i nadam se da i kada ne budem predsednik SNS-a, osećaću je kao svoju, ne mislim da ćete dugo čekati da tako nešto vidite, i pojavljivaću se ukoliko me budu pozivali", kaže Vučić.

To je, navodi, stvar nečijeg ličnog opredeljenja, te da ne misli da je to mnogo važno. 

"Sasvim sam siguran da je Nikolić za svoju stranku, za SNS uvek, a da li će biti na nekom skupu ili ne, to je njegova privatna stvar", rekao je Vučić.

Vučić kaže da zna da na američkoj televiziji N1 nisu zainteresovani ni za ono što se moglo čuti na tom skupu, niti za bilo šta drugo, osim "ako može negde nešto da se napakosti SNS-u", kao što je ranije pokušala da plasira "da ima više kandidata SNS-a za predsednika Srbije".

"Tako to ide i sa drugim stvarima", dodao je Vučić.

Na pitanje N1 da li mu je Nikolić rekao da neće doći na taj skup, uzvratio je da je na to odgovorio: 

"Ako vam se ne sviđa moj odgovor, kažite da vam se ne sviđa. Rekao sam sve što sam imao o tome da vam kažem, ali sam veoma srećan i da obavestim gledaoce američke televizije N1, koji to nisu mogli da vide na toj televiziji, da su na tom skupu bili i naši prijatelji iz Španije, Kine, Grčke, Mađarske, sve to na vašoj televiziji nisu mogli da čuju, a i mene su slabo mogli da čuju, više su čuli Dačića, pošto im je to odgovaralo jer im se moj govor nije svideo", kaže Vučić.

Naveo je i da mu je žao što se američkoj televiziji N1 njegov govor nije dopao. 

"Mislim da je bio ozbiljan, odgovoran, govorio o tome u kom smeru treba da ide Srbija u budućnosti, a možda vam se zato nije ni dopalo. Nemojte da se ljutite što vam se ni moji odgovori danas možda ne dopadaju, ali to su moji odgovori i ja ću odgovoriti na način na koji ja mislim da je potrebno", kaže Vučić.

Na konstataciju novinarke N1 da se ni Vučiću ne dopada ono što objavljuje ta televizija, Vučić je rekao da mu se veoma dopada to što ta televizija govori i objavljuje. 

"Kao što vidite, to svaki put iskoristim da narodu pokažem šta je to što vi objavljujete, čak i da ga podsetim na ono što ste objavili i na ono što niste objavili. To mi se veoma dopada", naveo je Vučić.

"Drago mi je što ste priznali da vam se ne dopada jer ste ponekad nekome govorili da ste profesionalni. Drago mi je što ste priznali da vam se ne dopada ono što ja govorim i odgovaram, a meni se mnogo dopada to što vi objavljujete i želim vam uspešan rad i da samo tako nastavite i da mi i dalje pomažete u ovom poslu", zaključio je Vučić.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво