Čestitke Srpskoj listi na pobedi

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić čestitao je ubedljivu pobedu Srpske liste na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji. Čestitke su uputili i ministar odbrane Aleksandar Vulin i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković.

"Želim da vam čestitam ubedljivu pobedu koju ste ostvarili na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i na taj način dokazali da samo jedinstvom našeg naroda možemo da se izborimo za očuvanje državnih i nacionalnih interesa. Našli ste se pred brojnim izazovima i velikim pritiscima, ali ste uspeli da odolite svim iskušenjima i napadima i na taj način ste napravili važan korak ka očuvanju Kosova u okvirima Srbije", naveo je Dačić u pisanoj izjavi.

Dačić je ocenio da su tako predstavnici Srpske liste omogućili nastavak borbe u interesu srpskog naroda na Kosovu.

Srpska lista na juče održanim lokalnim izborima na Kosovu ostvarila je pobedu u svim opštinama sa srpskom većinom.

Vulin je rekao da je pobeda Srpske dokaz da između Vlade Republike Srbije i Srba na Kosovu i Metohiji ništa niko ne može da stane.

Vulin je ukazao da su Srbi na KiM poslušali svog predsednika Aleksandra Vučića, svoje očeve i svoju decu i ostali čvrstvo uz svoju Srbiju.

"Pobedom Srpske Srbi na KiM čvrsto drže svoju sudbinu u svojim rukama. I kao što smo rekli prvog dana kada smo osnovali Srpsku, danas glasaš za Srpsku, sutra stvaraš Srpsku", piše u čestitki.

Dragan Marković je rekao da je na Kosovu i Metohiji pobedilo jedinstvo Srba koji žive na Kosovu i Metohiji, onih koji su raseljeni i države Srbije, koju vodi predsednik Republike Aleksandar Vučić.

"Siguran sam da će se ovakvo jedinstvo, kao što je bilo na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i pobeda Srpske liste preneti i na beogradske izbore i da će lista od stranaka koje čine Vladu Srbije, a to su pre svega SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem i koalicija SPS-Jedinstvena Srbija na čelu sa Ivicom Dačićem, ubedljivo pobediti i u našem glavnom gradu, kao što je pobedila i na Kosovu i Metohiji", poručio je Marković.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво