SNS Šutanovcu: Naprasno se setili naroda i Beograđana

Srpska napredna stranka je poručila lideru DS Draganu Šutanovcu da oni koji su se naprasno setili naroda i Beograđana danas dele lekcije kako bi trebalo da se radi, a jedino u čemu su profesionalci je ispumpavanje državnog novca, građenju vila na vračarskim pašnjacima, letovanju na Brionima, zimovanju na Maldivima i krađi narodnih para.

"Bahati lopovsko-tajkunski krugovi Demokratske stranke, i kolovođe Đilas, Šapić i Šutanovac su ojadili Beograd. Zbog pljačkaških privatizacija, preplaćenih replika Terazija, nameštenih tendera za rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra, Beograd je bio pred bankrotom", ističe se u saopštenju Gradskog odbora SNS za Beograd.

Kako se dodaje, Đilas, Šapić i Šutanovac su Beograd zadužili za 1,2 milijarde evra i nisu mislili ni na penzije, ni na mlade, nisu mislili na Beograđane, već samo na svoje bankovne račune koje su munjevito uvećavali.

"Taj dug od 1,2 milijarde prepolovila je Srpska napredna stranka, kao što je odgovorna vlast predvođena SNS vratila sva dugovanja za socijalno ugrožene kategorije koje je ostavila Demokratska stranka", dodaje se u saopštenju.

Šutanovac je ranije danas, na izbornoj konferenciji DS, obećao da će ta stranka unaprediti život svih Beograđana, dodajući da DS ima plan da penzionerima vrati penzije, ženama obezbedi jednake plate a mladima lakši dolazak do posla.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво