Vučević: Odgovorna politika SNS-a ima podršku građana

Potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Miloš Vučević rekao je za RTS da je Srpska napredna stranka za devet godina postojanja pokazala da je stranka koja je uvek stavljala državne, narodne i nacionalne interese pre stranačkih, donosila najteže odluke i preuzimala veliku odgovornost i da je zbog takve politike dobijala podršku građana.

Miloš Vučević je za RTS rekao da je današnje obeležavanje devetogodišnjice stranke prilika da se rezimira šta je urađeno u tom periodu i šta su planovi za dalje navodeći da je među njima i priprema za beogradske izbore.

"Jedan od planova jeste i priprema za beogradske izbore, generalno priprema za izbore. Stranka mora uvek da bude spemna na izbore na bilo kom nivou", istakao je Vučević.

Ocenio je da se politika stranke pre svega personifikuje kroz rad predsednika stranke i predsednika države Aleksandra Vučića, ali i cele stranačke organizacije.

"Mi smo spremni da uvek proverimo i pitanja legitimiteta stranke na bilo kom nivou, nikad od toga nismo bežali i to je jedna od stvari koja je prepoznatljiva kod SNS-a", istakao je Vučević.

Srpska napredna stranka danas će na stadionu Tašmajdan obeležiti devet godina od osnivanja.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво