Dveri pozdravile dolazak Šojgua u Beograd

Pokret Dveri pozdravio je dolazak ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua u Srbiju i izrazio zahvalnost što Rusija "u ovim kompleksnim trenucima i komplikovanim međunarodnim odnosima ostaje privržena bratskim odnosima sa Srbijom, kao nastavku viševekovne tradicije i prijateljstva između srpskog i ruskog naroda".

"Nadamo se da će odnosi dve bratske države, Republike Srbije i Ruske Federacije, u periodu koji je pred nama, biti podignuti na viši nivo od trenutnog", saopštile su Dveri.

Ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu doputovao je danas u Beograd gde je prisustvovao Prikazu Vojske Srbije "Sloboda 2017" na aerodromu "Batajnica".

Zatim su on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić simbolično obavili primopredaju "migova 29" koje je Srbija nabavila od Rusije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи