Jevtić u Ranilugu: Život, a ne politika je naša misija

Potpredsednik kosovske vlade i ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić u Ranilugu je rekao da će to ministarstvo graditi novi Centar porodične medicine, još novih kuća, a kroz projekte će se otvarati nova radna mesta.

Sve to zbog opstanka, ostanka i života ljudi u Ranilugu, mestima Ropotovo, Tomance, Korminjane, rekao je Jevtić meštanima u porti Crkve Svetog Jovana Krstitelja.

"Nakon što smo posetili Centar porodične medicine u Ranilugu, dogovorili smo da građani opštine Ranilug u toku naredne godine dobiju objekat koji će biti dostojan i koji će pružati dostojne uslove za lečenje vas, vaše dece, svih koji žive ne samo u opštini Ranilug, već i u okolini", istakao je Jevtić.

Naveo je da će opština Ranilug biti deo projekta koji se realizuje zajedno sa EU i preko kog će se graditi nove kuće.

"U novim kućama želimo da vidimo mlade ljude, mlade bračne parove sa decom, nove kuće koje će na taj način vrlo jasno podržati ono što se zove opstanak. Opstanak je naš prvenstveni cilj, opstanak svih vas, opstanak svih nas koji smo bili svih ovih godina na ovim prostorima", naveo je Jevtić.

Ukazao je da će Ranilug biti i deo projekta za Stabilizaciju zajednica, što podrazumeva pomoć u individualnom pokretanju biznisa.

"Na taj način ćemo pospešiti zapošljavanje. Nedavno sam bio u prilici da sa predstavnicima USAID-a razgovaram oko jednog projekta koji će otvoriti mogućnost zapošljavanja i Ranilug će biti deo tog projekta", zaključio je Jevtić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи