Vulin pozvao Srbe na Kosmetu da glasaju za Srpsku listu

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao je Srbe na Kosovu i Metohiji da u što većem broju izađu na predstojeće lokalne izbore i glasaju za Srpsku listu.

"I ovaj put ih pozivam da glasaju za Srpsku listu, da izađu u što većem broju i da ne dozvole da bilo ko odlučuje umesto njih. Oni žive na Kosovu i Metohiji i oni najbolje znaju da je Srpska lista veza sa Vladom Srbije, da je ona garant da će Vlada nastaviti da finansira život na prostoru KiM i da će nastaviti da bude opredeljujući faktor na KiM", poručio je Vulin.

Vulin je ukazao na to da su izbori na Kosovu i Metohiji uvek važni za Srbe i da Srbi njima "odlučuju o svojoj sudbini, preuzimaju svoju sudbinu u svoje ruke i ne dozvoljavaju da bilo ko umesto njih odlučuje".

"Srbi na Kosovu i Metohiji su politički zreli, hrabri, oni vole svoju zemlju i oni će doneti najbolju odluku, a ja ih pozivam da glasaju za Srpsku listu", istakao je Vulin.

Lokalni izbori na Kosovu i Metohiji se održavaju u nedelju, 22. oktobra.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво