Jovanov: DS o siromaštvu, kao piroman o požaru

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je da je komentar Demokratske stranke o siromaštvu u Srbiji "kao kada bi se piroman javio da komentariše posledice požara koji je izazvao".

"Za vreme vlasti Demokratske stranke, u Srbiji su istovremeno tekla dva procesa. Prvi je bio pljačkanje građana i ekonomsko uništavanje Srbije, a drugi bezgranično bogaćenje funkcionera žutog režima. Rezultat tih procesa je to da je država skoro uništena, da su građani osiromašili, a da su se oni obogatili", ukazao je Jovanov, navodi se u saopštenju SNS.

Prema njegovim rečima, oni danas, "besramno i cinično, u skupim odelima, sa preskupim satovima i stotinama hiljada evra na računima, koje nisu imali pre nego što su došli na vlast, dele lekcije o situaciji u Srbiji".

"Da znaju za sramotu, bar bi ćutali, ili se izvinili građanima. Pošto ne znaju, oni nastavljaju da rade sve što mogu ne bi li ponovo došli u priliku da se bogate i da otimaju od naroda, ali narod, uveren sam, ne želi da gleda reprizu horora zvanog - vlast Demokratske stranke", ocenio je Jovanov.

Demokratska stranka saopštila je ranije danas da je najavljeno povećanje zarada u javnom sektoru samo, kako tvrde, bacanje prašine u oči građanima i priznanje da je "politka štednje preko leđa građana doživela poraz".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи