Radikali održali akciju "Legalizujmo Beograd"

Predstavnici Srpske radikalne stranke održali su ispred Ministarstva saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture u Nemanjinoj ulici akciju "Legalizujmo Beograd" kako bi, kažu, ukazali na to da i pored obećanja, taj proces još nije završen.

Na konferenciji za novinare Miljan Damjanović, kandidat SRS za gradonačelnika Beograda, rekao je da radikali nude rešenja koja bi omogućila da se legalizacija, u slučaju da oni dođu na vlast u Beogradu, završi za dve godine.

Damjanović je naveo da je u Beogradu podneto više od 260.000 zahteva za legalizaciju, a da ih je do sada rešeno svega jedan odsto što bi, dodaje, značilo da ako se nastavi takvim tempom, legalizacija bi bila završena bukvalno za 100 godina.

Prema njegovim rečima, ministarka Zorana Mihajlović je davala "pompezna" obećanja koja, kako smatra, nisu ispunjena.

Kako kaže, nameravali su da ministarki uruče predlog rešenja SRS za legalizaciju, tortu na kojoj je pisalo "20 godina neuspešne legalizacije", kao i maketu kuće od kartona sa natpisom "I ja čekam legalizaciju 2015-2115".

Damjanović je rekao novinarima da im je u kabinetu ministarke rečeno da Mihajlovićeva nije u mogućnosti da primi predlog rešenja, tortu i maketu kuće zbog, kako su im rekli, neodložnih obaveza.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво