Đurić: Beograd nije na prodaju tajkunima

Predstojeći izbori u Beogradu biće "karneval" neprincipijelnih koalicija i brakova iz interesa, sa ciljem da se zaustavi obnova i snaženje države i Beograda, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Marko Đurić.

"Beograd nije na prodaju tajkunima, on nije plac ili razorena fabrika iz neke od vaših pljačkaških privatizacija i nećete ga osvojiti i pretvoriti ponovo u svoju prćiju. Beograd je grad slobode duha i budućnosti koji smanjuje od vas nasleđene dugove merene milijardama, otvara nova gradilišta i sređuje rugla ostala iza vaše pljačke i nebrige", naveo je Đurić u saopštenju SNS-a.

Đurić smatra da je otvoreni poziv "Saše Jankovića upućen Draganu Đilasu, najvećem partneru Miroslava Miškovića, nagoveštaj okupljanja svih onih koji misle da građani postoje zbog njih, njihovih kombinacija i biznisa, a da je politika, ne prilika da se nešto učini za svoju državu i sugrađane, već prečica za brzo i nečasno bogaćenje".

Kako kaže, ako se po jutru dan poznaje, predstojeći izbori u Beogradu biće karneval neprincipijelnih koalicija i brakova iz interesa, sa jednim jedinim ciljem - da se po svaku cenu zaustavi obnova i snaženje naše države i njene prestonice.

"Građani, naravno, nisu kratkog pamćenja i dobro znaju šta mogu da očekuju od ljudi koji su besomučno zaduživali Beograd, tražili reket od investitora, obećavali kule i gradove, a umeli nešto da naprave samo onda kada dobiju neki strani kredit i to pod najnepovoljnijim uslovima i uz uračunatu proviziju. I samo ukoliko je te poslove izvodila neka 'burazerska' firma", rekao je Đurić.

Ističe i da je SNS uveo, nakon više od 15 godina "krađe i javašluka" onih koji bi novo da nastave tamo gde su stali, princip odgovornog upravljanja gradom, razduživanja umesto zaduživanja i gradnje umesto razgradnje.

Uveren je da će Beograđani umeti to da prepoznaju i da će na predstojećim izborima glasati za one koji vole i poštuju Beograd.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво