Vučić: Nije najbolje da beogradski izbori budu u decembru, ali neću se protiviti

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da ne misli da je najbolje da izbori za Skupštinu Beograda budu u decembru, ali da se neće protiviti toj odluci.

Upitan o tome da li je doneta odluka o beogradskim izborima, Vučić je rekao da o tim izborima nije razmišljao.

"Uopšte nisam razmišljao o tome, juče sam kasnio na taj sastanak (beogradskog odbora SNS-a). Nebojša (Stefanović) je rekao da oni razmišljaju o izborima koji treba da budu u decembru. Ja sam rekao da ne mislim da je to baš najbolje, ali neću da se protivim", rekao je Vučić novinarima u Krepoljinu kod Žagubice gde je prisustvovao otvaranju rekonstruisanog puta, prenosi Beta.

Dodao je da je stranačkim kolegama rekao da na beogradskim izborima mogu da stave njegovo ime ako im je potrebno, ali da bi u budućnosti to moglo da bude teško.

"Ja sam rekao 'ljudi idite i nemojte da se plašite... Idite i pobedite'", rekao je Vučić, a na pitanje da li je u redu da SNS koristi njegovo ime na lokalnim izborima, on je rekao:

"Zašto ne bi bilo u redu da koriste moje ime? Ja sam predsednik Srbije, ali sam i dalje predsednik stranke. Doprineo sam i borim se sa njima da Beograd i svi naši gradovi izgledaju lepše".

"Nas su tri-četiri meseca optuživali da smo pokrali izbore, posle su priznali ‘Vučić je posteno pobedio'. Pa, je l' to tačno, što to niste rekli? Naravno da smo pošteno pobedili, pre bih se ubio da jedan glas ukradem, sram ih bilo kakve su gluposti izgovarali", rekao je Vučić.

Mediji u Srbiji objavili su juče posle sastanka SNS-a u beogradskoj hali "Pinki" da je dogovoreno da izbori za Skupštinu Beograda budu održani u decembru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво