Vučević: Pokažite šta ste imali pre 17 godina a šta sada

Potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Miloš Vučević pozvao je "stručnjake iz stare-nove DS i povezanih 'preduzeća' " da pokažu građanima, "koje su ostavili bez hleba i dostojanstva, a državu doveli na ivicu bankrota, šta su zajedno promenili u Srbiji na bolje, osim stanja na svojim bankovnim računima".

Vučević je pozvao "sve Šutanovce, Đilase, Jeremiće, Pajtiće, Jankoviće" da pokažu građanima šta su imali pre 17 godina, a šta imaju danas.

"Neka dokažu građanima da nisu od politike napravili najunosniji biznis, a od DS-a, dok su bili na vlasti, profitabilno preduzeće", poručio je Vučević.

Vučević kaže da građani i dalje čekaju da čuju odakle Draganu Šutanovcu "300.000 evra na bankovnom računu, luksuzni stanovi, satovi, slike, nakit", kako se "beskućnik Jeremić, isti onaj koji je narodnim parama plaćao jedno noćenje u luksuznim hotelima 1.200 evra, skućio u stanu od pola miliona evra u Beogradu", kako je Dragan Đilas kao "aktivan ‘žuti‘, kako sami kažu, postajao svakog dana bogatiji za nekoliko hiljada evra?".

Odgovor na isto pitanje, navodi Vučević, građani čekaju i od Pajtića, Jankovića i svih njihovih funkcionera: "Odakle im pare za letovanja na jahtama i u luksuznim hotelima, odakle stanovi, vikendice, puni bankovni računi, a šta su imali pre 17 godina?".

Gradski odbor Pokreta socijalista Niša zapitao je članove DS, reagujući na njihovu jučerašnju tribinu u tom gradu, šta ih je to sprečavalo da za 12 godina svoje vladavine urade sve ono o čemu sada pričaju. 

"Šta je vas iz DS-a sprečavalo da vi dovedete "Džonson elektrik", "Leoni", "Cumtobel" i mnoge druge fabrike koje zapošljavaju i koje će zapošljavati Nišlije", pita PS Niša u saopštenju. 

Kritikujući aktuelnu vlast, predsednik DS-a Dragan Šutanovac je juče u Nišu izneo tvrdnje da nema ništa od njihovih obećanja i da "nema osobe koja u današnjoj Srbiji živi bolje, a da nije iz Srpske napredne stranke".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво