Vučić: Podržao bih najstrože moguće kazne za ubistvo žžena

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi podržao svaki zakon kojim bi za ubistvo žena bile izricane najstrože kazne.

Aleksandar Vučić je, na pitanje u vezi sa hapšenjem Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, rekao da Tužilaštvo i policija rade svoj posao u ovom slučaju, ali da se mora uraditi još mnogo više, na raznim poljima, kako bi bilo što manje nasilja nad ženama i ubistava.

Reč je, kaže Vučić, o monstruoznom ubistvu, fotografije nesrećne žene napravljene posle ubistva su zastrašujuće.

Zastrašujući je, istakao je, i svaki pokušaj pokazivanja simpatija prema onome ko je ubio majku svoga deteta.

"Takvi monstrumi zaslužuju najstrožiju kaznu", naglasio je predsednik Srbije i poručio da je spreman i da bi sa radošću podržao zakon po kojem bi kazne za takve zločince bile najoštrije moguće.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво