SNS: Apsolutna podrška Bogdanu Labanu

Subotički odbor Srpske napredne stranke (SNS) pružio je "apsolutnu" podršku gradonačelniku Bogdanu Labanu da, kako se navodi, "nastavi započeti posao u funkciji prvog čoveka grada".

Subotički naprednjaci su u saopštenju naveli da podrška koju je Labanu javno dao i predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić, nije stigla za izgovorenu reč, nego za učinjena dela i postignute rezultate.

"Opozicija, osim mržnje prema Labanu i frustracija zbog njegovih rezultata, nema šta da ponudi građanima Subotice. Bes još više izaziva činjenica da su presečeni kanali koruptivnih i kriminogenih radnji nekadašnjih gradskih moćnika, koji su punili džepove a pustošili gradsku kasu. To je ono što najviše zameraju Bogdanu Labanu, a ne njegovu neprimerenu reč", piše u saopštenju.

Naprednjaci su naveli da je "došao kraj praksi koja je postojala u vreme dok je grad vodio Jene Maglai, da se krčmi gradska imovina, da se poslovni prostori izdaju i prodaju u bescenje i da se prevođenje poljoprivrednog u građevinsko zemljište vrši mimo zakona i procedura".

"Jene Maglai je zadužio i upropastio grad, drugovao s pripadnicima Zemunskog klana kada ništa bez njegove asistencije, kao advokata, nije moglo da prođe", naveo je SNS.

Ta stranka je osudila pretnje smrću upućene članovima redakcije portala Magločistač navodeći da "s nestrpljenjem" očekuje da se pronađu autori teksta u kome se preti novinarima.

Predstavnici Pokreta slobodnih građana, Pokreta za građansku Suboticu i Mađarskog pokreta osudili su danas pretnje smrću članovima redakcije subotičkog portala Magločistač i najavili da će odbornička grupa Pokreta za građansku Suboticu predati Skupštini grada predlog za razrešenje Labana.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара