Dačić: Velika laž o "velikosrpskoj agresiji" na Hrvatsku

Vi ste proterani i oterani sa svojih vekovnih ognjišta i pred time međunarodna zajednica ne sme da zatvori oči, poručio je izbeglicama šef srpske diplomatije Ivica Dačić. Priča o "velikosrpskoj agresiji" na Hrvatsku je velika laž, kaže Dačić.

Dačić je, prilikom uručenja ugovora za dodelu 302 paketa građevinskog materijala za izbeglice koje imaju prebivalište na teritoriji Beograda, rekao da prikazan film o njima pokazuje koliko je velika laž kada se govori o "velikosrpskoj agresiji".

"Niko od vas nije iz Srbije došao da ruši po Benkovcu, Zagrebu ili drugim mestima. To je velika laž pred kojom međunarodna zajednica ne sme da zatvara oči", poručio je Dačić.

On je rekao da je početkom 1990-ih u Hrvatskoj živelo više od pola miliona Srba, a sada, dvadesetak godina kasnije, ima ih svega 180.000.

"Vi ste proterani i oterani sa svojih vekovnih ognjišta i pred time međunarodna zajednica ne sme da zatvori oči", poručio je Dačić.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво