Jeremić: Idemo na pobedu

Kada dožive prvi izborni poraz, a na beogradskim izborima mogu da izgube, vlast SNS će krenuti da se ruši kao kula od karata, poručio je Vuk Jeremić na skupu u beogradskoj opštini Stari Grad.

Jeremić, predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj, istakao je da opozicija ima više glasova od pozicije u prestonici.

"U Beogradu će se voditi velika politička bitka, ovde vlast ima manje glasova i pokušaće da uradi sve da prevare i ukradu. Ali neće moći. Svako ko se obaveže da posle izbora neće sa naprednjacima može da bude u zajedničkom frontu sa nama", ocenio je on.

Jeremić je istakao da u novoj Srbiji kao najvažnije treba doneti zakon o lustraciji i zakon o poreklu imovine.

"Najgori gradonačelnik Beograda u istoriji, najgori direktor EPS-a, najgori direktor BIA. Duboka moralna i vrednosna kriza u zemlji u kojoj Palma deli milostinju", naglasio je on.

Jeremić se založio za investitore koji će doneti nove tehnologije i znanje.

"Oni koji imaju cilj da se bave ozbiljnim biznisom od koga bi svi imali koristi - ne da izvuku subvencije iz džepa poreskih obveznika i da brutalno eksploatišu naše radnike", rekao je Jeremić.

On je rekao da će nova politička organizacija, koja će biti osnovana u oktobru, svom snagom podržati domaću privredu i domaće preduzetnike. 

Jeremić je naveo naveo da njegova buduća stranka donosi nešto novo u Srbiji.

"Kad se ovakvi ljudi bore za takve ideale - poraz nije opcija. Ne igramo na deo kolača, na lidera opozicije, na nerešeno - ova ekipa igra samo na pobedu", poručio je Jeremić.

On se osvrnuo i na politiku naprednjačke vlasti u Beogradu, rekavši da će glavni grad Srbije posle poraza aktuelne vladajuće koalicije biti ponovo prestonica kojom se dičimo i od koje ima koristi čitava zemlja.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво